Genel Başkanımız Murat TEKİN’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
TÜSEKON – Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Murat TEKİN, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Genel Başkanımız Murat TEKİN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın milletimizin bağımsızlık ve millî irade mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olduğunu belirterek, Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti.
Genel Başkanımız mesajında, “Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve bağımsızlığımız daim olsun!” ifadelerine yer verdi.
TÜSEKON olarak Cumhuriyetimizin 103. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

TÜSEKON-Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu Aydınlık geleceğimize birlikte yürüyeceğiz.