Ana Sayfa / Çalıştaylarımız / 2019 YILI 8. ANTALYA ÇALIŞTAYIMIZ SONUÇ RAPORU

2019 YILI 8. ANTALYA ÇALIŞTAYIMIZ SONUÇ RAPORU

Ülkemiz sürücü eğitiminde geride kalan 30 yılı değerlendirerek, 2 Mart 2010 tarihli Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda alınan karar gereğince, trafik kazalarından kaynaklı ölüm vakalarının %50 azaltılması amacıyla yürütülen, Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı 2020 hedeflerinin değerlendirilerek, yukarıdaki diğer konu başlıkları ile birlikte 2023 Eğitim Vizyon Belgesindeki  Trafik ve Sürücü Eğitimi başlığının   ele alınmış olduğu 19 – 22 Kasım 2019 tarihli, geleneksel 8 inci TÜSEKON 2019 çalıştayımız sonunda hazırlanan “Çalıştay Sonuç Raporu” ekte sunulmuştur.

Çalıştayımızın açılış programına katılarak bizleri onurlandıran; T.B.M.M. Milli Eğitim, Kültüri Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Prof. Dr. Emrullah İŞLER, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Sayın Yavuz AĞIRALİOĞLU’na, 26.Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ILICALI’ya, MHP Antalya Milletvekili Sayın Abdurrahman BAŞKAN’a, CHP İstanbul Milletvekili Sayın Özgür KARABAT’a, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Trafik ve Sürücü Eğitimi Daire Başkanımız Sayın Abdullah SÜSLÜ’ye, Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanı Sayın Jan.Yrby. Hasan Taner ÖZBEY’e, İstanbul Medipol Üniversitesi, İnsan Kaynakları Bölümü Başkanı Sayın Doç. Dr. Pelin VARDARLIER’e, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Bilgi İşlem Uzmanı Sayın Fatih SAĞDIÇ’a katılım ve desteklerinden dolayı sektörümüz kamuoyu oyu adına teşekkürü bir borç biliriz.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de, aşağıda belirtilen konfederasyonumuz amaçlarına yönelik olarak, sektörümüz ve sektörümüz mensuplarının yanı sıra, ülkemizde sürücü ve sürücü eğitiminin standartlarının ve bilgi kalitesinin artırılmasını hedef alan konfederasyonumuzca gerçekleştirilmiş olan bu çalıştayda ele alınan konulara dair hazırlanan “Çalıştay Sonuç Raporu” aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

Sektörümüz kamuoyunun bilgilerine arz olunur.

 

 

İlginizi Çekebilir

2023-Çalıştayımızı 28 Kasım-1 Aralık Tarihleri Arasında Antalya’da Gerçekleştireceğiz.

  ÇALIŞTAYA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ     ÇALIŞTAYA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ