Ana Sayfa / Haberler / GENEL KURUL SONRASI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

GENEL KURUL SONRASI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

.

TÜSEKON-Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu olarak 21.09.2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 4. Olağan Genel Kurulumuzun ardından Genel Başkanımız Sayın Nusret TÜRKER Başkanlığında ilk Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirerek Görevlendirmelerimizi yaptık.
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürümüz Sayın Ömer İNAN Beyefendiyi, Ölçme Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Murat İLİKHAN, CHP Konya Milletvekili Sayın Abdüllatif ŞENER, Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Sayın Özlem ZENGİN ve Milli Eğitim Bakanlığı Komisyon Başkanı Ankara Milletvekili Sayın Emrullah İŞLER’i ziyaret ederek Sektörümüzün talep ve beklintilerini ilettik ve 15-18 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştireceğimiz 9. Geleneksel Antalya Çalıştayımıza davet ettik.
Yeni Yönetim Kurulunun Ülkemiz Sürücü Eğitimine ve Sektörümüze Hayırlara vesile olması temennisiyle toplantımıza iştirak eden Onursal Genel Başkanımız Sayın İsmail YILMAZ’a, Federasyon Başkanlarımıza, Dernek Başkanlarımıza ve Ülkemizin dörtbir yanından gelen Yönetim Kurulu Üyelerimize şükranlarımızı sunarız

İlginizi Çekebilir

2023-Çalıştayımızı 28 Kasım-1 Aralık Tarihleri Arasında Antalya’da Gerçekleştireceğiz.

ÇALIŞTAYA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ     ÇALIŞTAYA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ